7η μέρα για το 6ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος «Αρχαία Μεσσήνη 2017»

5/4/17

Σήμερα συνεχίστηκε για 7η μέρα το 6ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος «Αρχαία Μεσσήνη 2017». Λόγω κακοκαιρίας στην Αρχαία Μεσσήνη η πρώτη παράσταση δόθηκε στο Φιλοσοφικό Κέντρο του Δήμου μας με την τραγωδία του Ευριπίδη «ΑΛΚΗΣΤΙΣ» από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά (Γυμνάσιο & Λύκειο). Στην θεατρική ομάδα πρωταγωνίστησαν οι εξής: Ανδριανού Αγγελίνα, Αντνωνοπούλου Νεκταρία, Ανυφαντάκη Νεφέλη, Βαμβακάς Κωνσταντίνος, Γιαννακοπούλου Μελίνα, Κουτέλα Ιωάννα, Κωνσταντακόπουλος Κωνσταντίνος, Λέφα Ειρήνη, Μπουγάς Δημήτριος, Μπούζας Νικήτας, Ναθαναήλ Βασιλίνα, Πετροπούλου Αναστασία, Ρεκλείτη Κατερίνα.

Η δεύτερη παράσταση παρά την κακοκαιρία, μετά από επιμονή της θεατρικής ομάδας Καλύμνου, δόθηκε κανονικά στην Αρχαία Μεσσήνη. Το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Καλύμνου παρουσίασε την τραγωδία του Ευριπίδη «ΑΛΚΗΣΤΙΣ».


Στην θεατρική ομάδα πρωταγωνίστησαν οι εξής:
Τρικοίλης Νικόλαος, Τρικοίλη Μαριάννα, Συμιακού Άννα, Κοπανέζου Ελένη, Ροδίτη Χρυσοπηγή, Ζωγραφάκη Σοφία, Θεοδωρίσου Θεοφανώ, Λάμπου Ευδοκία, Ολυμπίτου Δήμητρα, Πεταλά Ειρήνη, Πλάτση Νίκη, Ρεϊσης Γιώργος, Σταματόπουλος Παναγιώτης, Κούκουβα Αγγελική, Χατζηδάκης Χάρης, Μαγκλής Μιχαήλ- Σάββας, Πετέλλη Χαρούλα, Τσατάρου Ειρήνη.

Η αυλαία για το 6ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος «Αρχαία Μεσσήνη 2017» θα πέσει αύριο με την τραγωδία του Αισχύλου «PROMETHEUS BOUND» (ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ) από το Royal Academy of Dramatic Art (London) στις 9:30π.μ. και θα ακολουθήσει η τελετή λήξης από τον Σύλλογο Χορού και Ενόργανης «ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» που θα παρουσιάσουν τη χορογραφία τους με την καθοδήγηση της δασκάλας χορού Αγγελικής Αγγελοπούλου στο μουσικό κομμάτι «Λεωνίδας» του Β. Παπαθανασίου.

Ακολουθήστε το filiatra.gr

σχετικές αναρτήσεις:

Η ημερομηνία των εγγραφών στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Μεσσήνης
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή , σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας
Απαγόρευσαν την είσοδο στην αρχαιολόγο Κ. Περιστέρη από την Αμφίπολη
ΠΥΛΟΣ ΧΩΡΑ: «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ»
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έναρξη της 4ης Παγκόσμιας Συνάντησης του Απόδημου ελληνισμού στην ...
Δήμος Μεσσήνης: Δωρεάν Διανομή Αποσυρομένων προϊόντων
Δήμος Μεσσήνης: Ενημερωτική εκδήλωση για την νόσο ALZHEIMER και την ΑΝΟΙΑ
Σύσκεψη για την πολυαναμενόμενη αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στην Πύλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *