7η μέρα για το 6ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος «Αρχαία Μεσσήνη 2017»

ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

5/4/17

Σήμερα συνεχίστηκε για 7η μέρα το 6ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος «Αρχαία Μεσσήνη 2017». Λόγω κακοκαιρίας στην Αρχαία Μεσσήνη η πρώτη παράσταση δόθηκε στο Φιλοσοφικό Κέντρο του Δήμου μας με την τραγωδία του Ευριπίδη «ΑΛΚΗΣΤΙΣ» από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά (Γυμνάσιο & Λύκειο). Στην θεατρική ομάδα πρωταγωνίστησαν οι εξής: Ανδριανού Αγγελίνα, Αντνωνοπούλου Νεκταρία, Ανυφαντάκη Νεφέλη, Βαμβακάς Κωνσταντίνος, Γιαννακοπούλου Μελίνα, Κουτέλα Ιωάννα, Κωνσταντακόπουλος Κωνσταντίνος, Λέφα Ειρήνη, Μπουγάς Δημήτριος, Μπούζας Νικήτας, Ναθαναήλ Βασιλίνα, Πετροπούλου Αναστασία, Ρεκλείτη Κατερίνα.

Η δεύτερη παράσταση παρά την κακοκαιρία, μετά από επιμονή της θεατρικής ομάδας Καλύμνου, δόθηκε κανονικά στην Αρχαία Μεσσήνη. Το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Καλύμνου παρουσίασε την τραγωδία του Ευριπίδη «ΑΛΚΗΣΤΙΣ».


Στην θεατρική ομάδα πρωταγωνίστησαν οι εξής:
Τρικοίλης Νικόλαος, Τρικοίλη Μαριάννα, Συμιακού Άννα, Κοπανέζου Ελένη, Ροδίτη Χρυσοπηγή, Ζωγραφάκη Σοφία, Θεοδωρίσου Θεοφανώ, Λάμπου Ευδοκία, Ολυμπίτου Δήμητρα, Πεταλά Ειρήνη, Πλάτση Νίκη, Ρεϊσης Γιώργος, Σταματόπουλος Παναγιώτης, Κούκουβα Αγγελική, Χατζηδάκης Χάρης, Μαγκλής Μιχαήλ- Σάββας, Πετέλλη Χαρούλα, Τσατάρου Ειρήνη.

Η αυλαία για το 6ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος «Αρχαία Μεσσήνη 2017» θα πέσει αύριο με την τραγωδία του Αισχύλου «PROMETHEUS BOUND» (ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ) από το Royal Academy of Dramatic Art (London) στις 9:30π.μ. και θα ακολουθήσει η τελετή λήξης από τον Σύλλογο Χορού και Ενόργανης «ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» που θα παρουσιάσουν τη χορογραφία τους με την καθοδήγηση της δασκάλας χορού Αγγελικής Αγγελοπούλου στο μουσικό κομμάτι «Λεωνίδας» του Β. Παπαθανασίου.

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ Η Νάντια της Γιόλακας
Τραγωδία στη Μεσσήνη: 59χρονος σκότωσε τη 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε! - (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων θα πραγματοποιήσει τις κάτωθι δράσεις:
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Πρωτοφανούς έντασης καιρικά φαινόμενα πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Μεσσήνης τα ξημερώματα της 26η...
Αύριο 12/7/17 η εκδήλωση για την ανάδειξη του μνημείου της Παναγίας της Βλαχέρνας
Ο Δήμος Πύλου Νέστορος διοργανώνει Ημερίδα για τη Φυτοπροστασία σε αμπέλι κι ελιά, στη Χώρα
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Αφήστε μια απάντηση