Το βιβλίο της Φιλιατρινιάς Αντωνίας Λαλούση «Ακροβατώντας στο χτύπο της καρδιάς»

ΤΟΠΙΚΑ
0Shares

5/6/17
Στον μακρύ κατάλογο των Φιλιατρινών που ξεχώρισαν στη ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ άλλο ένα μέλος προστέθηκε στον κατάλογο αυτόν!
Είναι η νεαρή Αντωνία Λαλούση της οποίας σήμερα παρουσιάζουμε το βιβλίο «Ακροβατώντας στο χτύπο της καρδιάς» στην οποία ευχόμαστε καλοτάξιδο.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ LINK
http://bookshine.weebly.com/alphagammaomicronrhoalpha.html

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Όταν ήταν μικρή η γιαγιά της τής έλεγε: «Κοριτσάκι μου να θυμάσαι πως όσους άντρες κι αν γνωρίσεις στη ζωή σου ένας είναι αυτός που θα σε κάνει να λάμπεις από ευτυχία. Δε θα είναι ούτε δύο ούτε τρεις. Ένας θα είναι.
Το άλλο σου μισό.
Το συμπλήρωμα της ύπαρξής σου. Η ανάσα σου. Η καρδιά σου. Αυτό είναι ο έρωτας. Αυτή είναι η πραγματική αγάπη…»

Τα λόγια αυτά χαράχθηκαν στην ψυχή της Μελίτας και κρύφτηκαν βαθιά μέσα της. Ποτέ της, όμως, δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στον έρωτα. Η καρδιά της χτυπούσε με γρήγορο ρυθμό μόνο από φόβο. Ο έρωτάς της ήταν τα ιταλικά γι’ αυτό και επέλεξε να σπουδάσει ιταλική φιλολογία.


Το αίσθημα της υποχρέωσης την οδήγησε στον αρραβώνα με τον Αλέξανδρο, έναν νέο, όμορφο και πλούσιο καθηγητή μαθηματικών. Έπεισε τον εαυτό της πως ήταν ο ιδανικός άντρας γι’ αυτήν.
Όταν όμως μπει στη ζωή τους ο ταλαντούχος και άριστος μαθητής Πιέρο Παλλάντε, τότε τα λόγια της γιαγιάς της θα βγουν στην επιφάνεια εκτοξεύοντας στα ύψη τους χτύπους της καρδιάς της…
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ LINK
http://bookshine.weebly.com/alphagammaomicronrhoalpha.html

0Shares

Αφήστε μια απάντηση