Ο Δήμος Μεσσήνης στο Φεστιβαλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»

4/5/17

Το Τριήμεριο 5-6 και 7 Μαΐου μια πολυεπίπεδη εκδήλωση λαμβάνει χώρα στον ατμοσφαιρικό χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, το Φεστιβαλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» και ο Δήμος Μεσσήνης θα πρωταγωνιστεί, συμμετέχοντας με κεντρικό περίπτερο 29τμ αλλά και διοργανώνοντας παράλληλες δράσεις- εκδηλώσεις.

Στο περίπτερο του Δήμου θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης γευστικές δοκιμές ποιοτικών τοπικών προϊόντων, καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν ( «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», «ΚΟΥΝΟΣ-ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ», «7 ΑΣΤΕΡΩΝ-Π.Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.», «POLITIS PASTRY», «ΓΙΑΝΝΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ») θα καλούν τους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα τους.

Συγχρόνως στο περίπτερο του Δήμου θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί και κληρώσεις και οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν τοπικά προϊόντα και διανυχτερεύσεις στη Μεσσηνία, προσφορά των επιχειρήσεων «GMB BOUKA RESORT» και «POLITIS APARTMENTS».
Επίσης το Σάββατο 6 Μαΐου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση μαγειρικής από ΣΕΦ, στην οποία θα ετοιμαστούν πιάτα με παραδοσιακά προϊόντα της Μεσσηνίας και οι επισκέπτες θα μπορούν να τα γευτούν άμεσα.

Ο Δήμος Μεσσήνης, με τη συμμετοχή του σε σημαντικές εκθέσεις, προβάλλει τα τοπικά προϊόντα τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για την φυσιογνωμία του τόπου μας και το τουριστικό μας προϊόν, στοχεύει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, στην ανάδειξη σημαντικών αξιοθέατων του τόπου και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και την ευρύτερη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών επιχειρήσεων.

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

Διαδικασία ένταξης δικαιούχων ΚΕΑ στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ
120 νέα ΚΕΠ για κόκκινα δάνεια
Πυρά από φίλους και αντιπάλους κατά Σόιμπλε
ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Στη Μεθώνη του Δήμου Πύλου-Νέστορος η 4η Παγκόσμια Συνάντηση του Απόδημου Eλληνισμού
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 2017
Ανακοίνωση –Μήνυμα Συγχαρητηρίων από τον Δήμαρχο Μεσσήνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial