Ο Δήμος Μεσσήνης στο Φεστιβαλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»

4/5/17

Το Τριήμεριο 5-6 και 7 Μαΐου μια πολυεπίπεδη εκδήλωση λαμβάνει χώρα στον ατμοσφαιρικό χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, το Φεστιβαλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» και ο Δήμος Μεσσήνης θα πρωταγωνιστεί, συμμετέχοντας με κεντρικό περίπτερο 29τμ αλλά και διοργανώνοντας παράλληλες δράσεις- εκδηλώσεις.

Στο περίπτερο του Δήμου θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης γευστικές δοκιμές ποιοτικών τοπικών προϊόντων, καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν ( «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», «ΚΟΥΝΟΣ-ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ», «7 ΑΣΤΕΡΩΝ-Π.Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.», «POLITIS PASTRY», «ΓΙΑΝΝΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ») θα καλούν τους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα τους.

Συγχρόνως στο περίπτερο του Δήμου θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί και κληρώσεις και οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν τοπικά προϊόντα και διανυχτερεύσεις στη Μεσσηνία, προσφορά των επιχειρήσεων «GMB BOUKA RESORT» και «POLITIS APARTMENTS».
Επίσης το Σάββατο 6 Μαΐου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση μαγειρικής από ΣΕΦ, στην οποία θα ετοιμαστούν πιάτα με παραδοσιακά προϊόντα της Μεσσηνίας και οι επισκέπτες θα μπορούν να τα γευτούν άμεσα.

Ο Δήμος Μεσσήνης, με τη συμμετοχή του σε σημαντικές εκθέσεις, προβάλλει τα τοπικά προϊόντα τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για την φυσιογνωμία του τόπου μας και το τουριστικό μας προϊόν, στοχεύει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, στην ανάδειξη σημαντικών αξιοθέατων του τόπου και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και την ευρύτερη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών επιχειρήσεων.

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

Κούρεμα 3 δις. ευρώ σε δάνεια
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «Let’s do it Gree...
Εκπαιδεύονται οι ενενήντα (90) πρώην δημοτικοί αστυνομικοί, που εντάσσονται στην Ελληνική Αστυνομία ...
FT: Παραιτήσεις 10 στελεχών της Πειραιώς για πωλήσεις πακέτου «εξετάζονται ακόμη και σενάρια για ξέπ...
Πρόστιμα για τις παραβάσεις του ΚΟΚ με εισοδηματικά κριτήρια
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Το όνομα που προτείνει για τα Σκόπια ο αμερικανός καθηγητής Στίβεν Μίλλερ που ανέδειξε την αρχαία Νε...
«Υπαπαντή του Σωτήρος»: Χρόνια πολλά στην Καλαμάτα και σε όλους τους Μεσσήνιους

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο