Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α. ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

24/3/117

Δημήτρης Καφαντάρης: «Διεκδικούμε τόσο την ένταξη των έργων σε προγράμματα όσο και την ολοκλήρωσή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρώτης προτεραιότητας έργο ο δρόμος Καλαμάτας-Πύλου- Μεθώνης και ή ολοκλήρωση των έργων Υποδομής του Δήμου».

Αλέξης Χαρίτσης: «Προσπαθούμε να δεσμεύσουμε εθνικούς πόρους για να μπορέσουν να υλοποιηθούν επιπλέον αναπτυξιακά έργα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος».

Ο Δήμαρχος και ο Υπουργός Ανάπτυξης, μαζί με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του Υπουργείου, επισκέφθηκαν τη Μεθώνη και το κτήριο Συγγρού, όπου συζήτησαν για τις προοπτικές του κτηρίου, προκειμένου να αναδειχθεί ο ιστορικός και πολιτιστικός χαρακτήρας του. Ακολούθως έγινε παρουσίαση και επιθεώρηση των έργων που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πύλο, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης και της Βουλευτού κυρίας Κοζομπόλη. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την στήριξή του στα αιτήματα του Δήμου και του παρουσίασε το μεγάλο έργο που υλοποίησε ο Δήμος στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο.

Αναφέρθηκε επίσης στην πορεία υλοποίησης των έργων που πραγματοποιούνται όσο και σε αυτά που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν, δίνοντας έμφαση στα πιο σημαντικά έργα, όπως για παράδειγμα στο δρόμο Καλαμάτας-Πύλου-Μεθώνης και στο Βιολογικό Καθαρισμό της Κορώνης.

Ο Υπουργός από τη μεριά του εκθειάζοντας την προσπάθεια και το έργο του Δήμου, δεσμεύθηκε για την υποστήριξη και την έναρξη στην παρούσα προγραμματική περίοδο του δρόμου Καλαμάτας-Πύλου-Μεθώνης και ανακοίνωσε την άμεση ένταξη μιας σειράς έργων, όπως ο Βιολογικός Καθαρισμός της Κορώνης, η Ύδρευση της Δ.Ε. Νέστορος (Χώρας), η ανάδειξη του κτηρίου Συγγρού της Μεθώνης και η αναβάθμιση του Γηπέδου της Καλλιθέας. Ανάφερε επίσης, ότι σε πολύ καλό δρόμο για χρηματοδότηση είναι η υλοποίηση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων, όπως επίσης και το δίκτυο αποχέτευσης Αμπελόφυτου-Κορυφασίου.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν επιπλέον μέλη του Δημοτικού και Τοπικού Συμβουλίου, οι Αρχηγοί των Δημοτικών Αυτοδιοικητικών παρατάξεων και Υπηρεσιακά Στελέχη.

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

2ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου - «Athena International Olive Oil Competition» - ATHIOOC 2017
2Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «Σ.Τ.Ο.» - ( Συντονιστικό Τοπικό Όργανο).
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Στη Μεθώνη του Δήμου Πύλου-Νέστορος η 4η Παγκόσμια Συνάντηση του Απόδημου Eλληνισμού
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ
Πρόσκληση, Αντάμωμα Συλλόγων Δήμου Πύλου-Νέστορος
Σύσκεψη για την πολυαναμενόμενη αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στην Πύλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial