Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 6 & την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, ο 1ος ποδηλατικός αγώνας τεχνικής κατάβασης «Kyparissia Urban Downhill Race»

ΤΟΠΙΚΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

8/5/17

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 6 & την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, ο 1ος ποδηλατικός αγώνας τεχνικής κατάβασης «Kyparissia Urban Downhill Race», στην πόλη της Κυπαρισσίας.

Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους υποστήριξη την Τροχαία Κυπαρισσίας, το Γεν. Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το ΕΚΑΒ Φιλιατρών, το Natura Club Ηοtel & Spa, τo Σύλλογο για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας και το Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή τους χορηγούς της διοργάνωσης MICROXTREME, TSG, το Κατάστημα Ποδηλάτων στα Φιλιατρά MOTO STIHL ΠΑΡ. ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ στην Κυπαρισσία και τους χορηγούς επικοινωνίας DOWNHILL.GR και FREEGR.RADIO και όλα τα ΜΜΕ που πρόβαλαν και κάλυψαν την εκδήλωση.

Συγχαίρουμε τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Με τη συνεργασία και τη συνδρομή υποστηρικτών και χορηγών όλα έγιναν πιο εύκολα και σε ασφαλείς συνθήκες αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό, όχι μόνο για τους αθλητές και τους φίλους του αθλήματος, αλλά και για όλους τους θεατές.

Παραθέτουμε σε επισυναπτόμενο αρχείο τα αποτελέσματα του αγώνα και φωτογραφικό υλικό.
ΤΑ ΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!

0Shares

Αφήστε μια απάντηση