Η κοινωνία της Τριφυλίας ευαισθητοποιήθηκε «ΠΑΙΖΟΥΜΕ και ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ για τον ΓΡΗΓΟΡΗ»

ΤΟΠΙΚΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

27/7/17

Η κοινωνία της Τριφυλίας ευαισθητοποιήθηκε και ένωσε την αγάπη και τη φωνή της με τους Αθλητικούς Συλλόγους της Τριφυλίας και τους πολιτιστικούς συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών, στο τουρνουά μπάσκετ που διοργανώθηκε στις 22 & 23 Ιουλίου στους Γαργαλιάνους και με τους 16 καλλιτέχνες που τραγούδησαν αφιλοκερδώς στις 24 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία Φιλιατρών.
Τα έσοδα των δύο διοργανώσεων ανήλθαν στο ποσό των 9.562,00 €. Το ποσό αυτό κατατέθηκε στην Τράπεζα, στο λογαριασμό του Γρηγόρη με την ευχή όλης της Τριφυλίας να γυρίσει γρήγορα κοντά μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς των διοργανώσεων : Τα ξενοδοχεία ΑΓ. ΣΩΣΤΗΣ & ΙΟΝΙΟΝ για τη φιλοξενία των καλλιτεχνών, την επιχείρηση εστίασης ΠΑΝ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ στον Αγρίλη για το δείπνο που προσέφερε στους καλλιτέχνες, το ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΓΑΡΗ & ΜΠΑΜΠΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, το ΣΩΤΗΡΗ ΛΥΚΟ και ΕΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ για τα νερά και το ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΠΙΤΣΙΚΑ & ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε. για τις εκτυπώσεις.

Ευχαριστούμε τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, που πρόβαλαν τις δράσεις του τριημέρου και έτσι βοήθησαν να μεγαλώσει η αλυσίδα αλληλεγγύης.
Ευχαριστούμε θερμά το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας & Ολυμπίας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ για τη διάθεση του ποσού των 797,73 €, που συγκεντρώθηκε στην Αγρυπνία της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους στις 18 Ιουλίου 2017, στην οικογένεια του Γρηγόρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγάπη μας για το Γρηγόρη έφτασε στη Νέα Υόρκη και υπάρχει πρόταση για συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, προκειμένου οι Έλληνες Ομογενείς να ενισχύσουν την ελπίδα και την πίστη μας πως ο Γρηγόρης θα γυρίσει υγιής στα Φιλιατρά.

Η προσφορά αγάπης συνεχίζεται στο λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 485/748683-93.

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΟΝΤΟΣ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ GROUP ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Let΄s do it GREECE
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ «Kyparissia Urban Downhill Race»,
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά στα Φιλιατρά
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Επικράτηση υψηλών θερμοκρασιών από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου - Κλιματιζόμενοι χώροι Δήμο...
ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΥΡΙΟ 31/7/2017 ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ
Η απόφαση του ΣτΕ για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο στον Δήμο Τριφυλίας

Αφήστε μια απάντηση