Ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση των εξαρτήσεων» πραγματοποιήθηκε στη Μεσσήνη Μεσσηνίας

30/6/17

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και τον Δήμο Μεσσήνης, ενώ σ’ αυτή συμμετείχε και το «ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ»


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και ο Δήμος Μεσσήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), συνδιοργάνωσαν χθες (28-06-2017) στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή του «ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ», ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων».


Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον κ. Μένιο Αδαμόπουλο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Μεσσήνης και πρόεδρο του Τ.Σ.Π., τον Αστυνόμο Β΄ Αναστάσιο Δεληγιάννη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και τον κ. Παναγιώτη Χαλδαίο Κοινωνικό Επιστήμονα και Υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, για το θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Η ημερίδα απευθυνόταν σε δημότες της περιοχής αλλά και αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευαίσθητο θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.
Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γεώργιος Τσώνης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας, καθώς και εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και των τοπικών Συλλόγων και Ενώσεων.


Η Ελληνική Αστυνομία, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα της πρόληψης των εξαρτήσεων, συμμετείχε στην διοργάνωση της ημερίδας, με στόχο την ενημέρωση και αφύπνιση των πολιτών, προκειμένου η αντιμετώπισή των εξαρτήσεων να γίνει καθημερινή υπόθεση όλων μας.

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΙΝΟΛΑΚΑΣ
5η μέρα για το 6ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος «Αρχαία Μεσσήνη 2017».
2Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Συνελήφθησαν δύο άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Αγγλία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού...
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή , σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Δήμαρχος Μεσσήνης : Το λαμπρό μέλλον άρχισε και κάποιοι είναι ακόμα αγκυλωμένοι στο άχρωμο παρελθόν
Ο Δήμος Μεσσήνης με συνέπεια ολοκληρώνει το στρατηγικό του σχεδιασμό στον Ενεργειακό Τομέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial