ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Η Δ.Κ. Φιλιατρών ευχαριστεί το συμπατριώτη μας Γρηγόρη Χαλιακόπουλο, το σκηνοθέτη Λευτέρη Ξανθόπουλο και την εταιρεία παραγωγής FOSS ON AIR , για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Κωνσταντίνος Μπρουμίδης»,

29/6/17

Η Δ.Κ. Φιλιατρών ευχαριστεί το συμπατριώτη μας Γρηγόρη Χαλιακόπουλο, το σκηνοθέτη Λευτέρη Ξανθόπουλο και την εταιρεία παραγωγής FOSS ON AIR , για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Κωνσταντίνος Μπρουμίδης», που παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017.

Φίλε Γρηγόρη σε ευχαριστούμε που ασχολήθηκες με ένα θέμα τόσο σημαντικό, που τιμά την πόλη των Φιλιατρών, την ιστορία της και τον άξιο και πετυχημένο συμπατριώτη μας ζωγράφο Κωνσταντίνο Μπρουμίδη, τον επονομαζόμενο Μιχαήλ Άγγελο του Καπιτωλίου των Η.Π.Α.

Για την πόλη μας η προβολή από την τηλεόραση του ντοκιμαντέρ αυτού είναι μεγάλο γεγονός και αισθανόμαστε δικαιωμένοι που αγκαλιάσαμε την εξαιρετική δουλειά των καταξιωμένων : συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλο και το σκηνοθέτη Λευτέρη Ξανθόπουλο, που ασχολήθηκαν με ένα τόσο σημαντικό θέμα που γυρίστηκε στην πόλη μας και στο Δημοτικό μας Κατάστημα.

Μακάρι στο μέλλον να προβληθούν στην τηλεόραση και άλλα θέματα σαν και αυτό, που να αφορούν την πολιτιστική κληρονομιά και την ιστορία της πόλης μας .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ Δ.Κ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΚΑΝΑΛΟΥΠΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο