ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Η Δ.Κ. Φιλιατρών ευχαριστεί το συμπατριώτη μας Γρηγόρη Χαλιακόπουλο, το σκηνοθέτη Λευτέρη Ξανθόπουλο και την εταιρεία παραγωγής FOSS ON AIR , για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Κωνσταντίνος Μπρουμίδης»,

29/6/17

Η Δ.Κ. Φιλιατρών ευχαριστεί το συμπατριώτη μας Γρηγόρη Χαλιακόπουλο, το σκηνοθέτη Λευτέρη Ξανθόπουλο και την εταιρεία παραγωγής FOSS ON AIR , για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Κωνσταντίνος Μπρουμίδης», που παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017.

Φίλε Γρηγόρη σε ευχαριστούμε που ασχολήθηκες με ένα θέμα τόσο σημαντικό, που τιμά την πόλη των Φιλιατρών, την ιστορία της και τον άξιο και πετυχημένο συμπατριώτη μας ζωγράφο Κωνσταντίνο Μπρουμίδη, τον επονομαζόμενο Μιχαήλ Άγγελο του Καπιτωλίου των Η.Π.Α.

Για την πόλη μας η προβολή από την τηλεόραση του ντοκιμαντέρ αυτού είναι μεγάλο γεγονός και αισθανόμαστε δικαιωμένοι που αγκαλιάσαμε την εξαιρετική δουλειά των καταξιωμένων : συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλο και το σκηνοθέτη Λευτέρη Ξανθόπουλο, που ασχολήθηκαν με ένα τόσο σημαντικό θέμα που γυρίστηκε στην πόλη μας και στο Δημοτικό μας Κατάστημα.

Μακάρι στο μέλλον να προβληθούν στην τηλεόραση και άλλα θέματα σαν και αυτό, που να αφορούν την πολιτιστική κληρονομιά και την ιστορία της πόλης μας .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ Δ.Κ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΚΑΝΑΛΟΥΠΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

Ο Φιλιατρινός Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης νέος Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων
«Πέτρος ο Λαμπαδάριος, ο Μότσαρτ της Ανατολής» την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 στο αμφιθέατρο "Θε...
Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας
ΕΠΕΙΓΟΝ: Συμπολίτης μας, ηλικίας 23 ετών, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, για σοβαρό πρόβλημα υγεί...
Φιλιατρά: 2ο ROCK FESTIVAL από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών και τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλια...
Δήμος Τριφυλίας: Διανομή σε ροδάκινα στις 21/9/2017
Διάρρηξη εξοχικής κατοικίας στον ΑΓΡΙΛΗ
Σύσκεψη για την πολυαναμενόμενη αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στην Πύλο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο