Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Χριστοδούλου προς τους αναγνώστες του Ιστορικού Αφιερώματος των Φιλιατρών!

ΦΙΛΙΑΤΡΑ

23/5/17

Οδός δεξαμενής 1924 – filiatra.gr

Φίλες και φίλοι μου γειά σας.
Τώρα που τελείωσε το αφιέρωμα για τα Φιλιατρά και που μπορείτε να βρείτε και τα εννέα μέρη του αφιερώματος που φιλοξενούνται στο <> «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ», θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς.

Το αφιέρωμα για τα Φιλιατρά, ήταν μια προσπάθεια της πολύ μεγάλης αγάπης μου για τα Φιλιατρά, που θέλησα να κάνω γνωστά τον πολιτισμό τους και την ιστορία τους.

Το αφιέρωμα για τα Φιλιατρά είναι για μένα ένα χρέος να συντηρήσω την πατριωτική φλόγα και να την μεταδώσω στις νέες γενιές των συμπατριωτών μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην σελίδα <>
«ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ» και στο διαχειριστή αυτής, για την μεγάλη τιμή σε μένα, να φιλοξενήσουν με τόσο προθυμία και φιλοτιμία το λόγο μου, την φωνή των Φιλιατρών, να την πάρουν και να την μεταδώσουν ακόμα πιο πέρα στον κόσμο.

Γνωρίζω καλά, πόσο μεγάλη είναι η έγνοια του διαχειριστή
«Filiatra. gr» και το ενδιαφέρον του για την ιδιαίτερη μάνα πατρίδα, που στην προσπάθειά μου αυτή για το αφιέρωμα, συνέβαλε αποφασιστικά ώστε να παρουσιάσω στον κόσμο τα Φιλιατρά, την ομορφιά τους, την ιστορία τους, τον πολιτισμό τους, τις παραδόσεις τους και τα μνημειακά κατάλοιπα ενός περίλαμπρου παρελθόντος, καθώς και των διαφόρων θυσιών τους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς από καρδιάς για τα καλά σας λόγια για το αφιέρωμα, για τα σχόλια σας, για το ενδιαφέρον σας, για τις επισημάνσεις σας και την αγάπη σας.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους Φιλιατρινούς συμπατριώτες μου για τα τιμητικά τους λόγια κατά την διάρκεια του αφιερώματος και τα πολύ καλά τους λόγια που μου είπαν.

Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους και το ενδιαφέρον που έχουν για τον τόπο μας τα Φιλιατρά μας, την πανάρχαια αυτή ιδιαίτερη πατρίδα μας.
Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα όλους εκείνους τους φίλους που ενδιαφέρθηκαν, διάβασαν και έμαθαν για τα Φιλιατρά, μα που δεν είναι Φιλιατρινοί.

Φίλοι μου
Για μένα το αφιέρωμα αυτό για τα Φιλιατρά, είναι ένα χρέος τιμής που πάντα θα μένει ανεξόφλητο, είναι το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, είναι η μεγάλη αγάπη μου στη μάνα γη που με γέννησε και που με άφησε να σεργιανίσω με τον ομφάλιο λώρο της στην ζωή, ώσπου αυτή, η ίδια ξανά, όταν θα κρίνει, θα με δεχτεί στα άγια ζεστά χώματα της, στην μητρική αγκαλιά της για πάντα.
Σας ευχαριστώ όλους θερμά, με πολύ Φιλιατρινή αγάπη.

Γιώργος Χριστοδούλου.

26Shares

Αφήστε μια απάντηση