Ευχαριστήριο από τον Δήμο Τριφυλίας

ΤΟΠΙΚΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

26/9/17

Ο Δήμος Τριφυλίας & η Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής στήριξης πολιτών και δομών της Τριφυλίας διένειμε 21 τόνους ροδάκινα, στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2017, σε δικαιούχους των Προγραμμάτων ΤΕΒΑ και ΚΕΑ, Πολύτεκνες Οικογένειες, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, στο ΚΕΦΙΑΠ και στο ΚΑΠΗ Φιλιατρών, καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς και στα Σχολεία του Δήμου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιλιατρών για τη φιλοξενία, αποθήκευση και διανομή στο κτίριο στέγασής του στην Αγιαμπελιώτισσα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Ντουγερόγλου Νικόλαο του Χρήστου για την εθελοντική ακούραστη προσφορά εργασίας του στην εκφόρτωση του φορτίου και τη μεταφόρτωση για διανομή στις πόλεις και τα χωριά της Τριφυλίας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία το Σύλλογο Πολυτέκνων Τριφυλίας καθώς και για την πολύτιμη συνδρομή του στη διανομή στην Κυπαρισσία, το Μορφωτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων καθώς και τους εργαζόμενους και εθελοντές του Δήμου μας για το χρόνο τους και την βοήθειά τους.

Χωρίς τη συμπαράσταση και συνδρομή τους, οι δυσκολίες θα ήταν μεγαλύτερες για εμάς και τους ωφελούμενους. Έμπρακτα μετέφεραν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς σ όλη την Τριφυλία.

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

Ο Άγιος Χαράλαμπος
Επίσκεψη του Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας στο Δήμο Τριφυλίας
: « Έκτακτη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής » του Δήμου Τριφυλίας
Παραδοσιακό αλώνισμα στα Σκλαβέικα Πέμπτη 22 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα
ΦΙΛΙΑΤΡΑ;;; ΜΑΥΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΚΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
1ο Τουρνουά beach volley
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΨΙΜΑΛΗ
Δήμος Τριφυλίας: « 53η Τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής »

Αφήστε μια απάντηση