ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

9/9/17

Οι εγγραφές στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα γίνονται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες, στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου τις ώρες 6:00 ως 8:00 μ.μ. Τα μαθήματα θα γίνονται όπως τα προηγούμενα χρόνια το Σάββατο και την Κυριακή για τα τμήματα των παιδιών, την Κυριακή και την Πέμπτη για τα τμήματα των ενηλίκων.

Εκτός από τον κ. Νίκο Αθανασόπουλο ο οποίος θα διδάσκει στα μεγάλα τμήματα, τα τμήματα των παιδιών θα αναλάβει ο κ. Άρης Θεοδωρόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ειδικευμένος στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς.

Είναι χοροδιδάσκαλος στο Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ) και στο Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας με έδρα την Καλαμάτα. Έχει εργαστεί ως χοροδιδάσκαλος στον Όμιλο Ελληνικών Λαϊκών Χορών «Ελένη Τσαούλη» στην Αθήνα, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ζαχάρως, στον Πολιτιστικό σύλλογο «Ολυμπιακός» Ζαχάρως, στα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Κουτσομάλη «Αναγέννηση», στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ καθώς και σε πολλά Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια.

Παράλληλα είναι μουσικός με εκπαίδευση σε παραδοσιακά κρουστά όργανα. Ως μουσικός συμμετείχε σε παραστάσεις της χορευτικής ομάδας του θεάτρου «Δόρα Στράτου» και σε πλήθος σε παραστάσεων ελληνικών παραδοσιακών χορών.
Είναι μέλος του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Χοροπαιδεία» (http://www.choropaideia.gr/) με χοροδιδάσκαλο το Βασίλη Καρφή (http://www.choropaideia.gr/vasilis-karfis.1).

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια παραδοσιακών χορών. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αξία της γνώσης στην παράδοσή μας.
Είναι νέος με γνώσεις, όρεξη και μεράκι στους παραδοσιακούς χορούς και την παραδοσιακή μουσική. Με την παρουσία του θα ανανεώσουμε την επιτυχημένη πορεία των χορευτικών μας τμημάτων.
Τα πρώτα μαθήματα θα γίνουν το Σάββατο 30 και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017.
Πληροφορίες: Παντελάκη Βιβή, τηλέφωνο 6972297936

Οι εγγραφές στο Σχολείο Μουσικής θα γίνονται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου τις ώρες 6:00 ως 9:00 μ.μ.
Στο Σχολείο Μουσικής μπορούν εγγραφούν μαθητές από την Δ΄ Δημοτικού. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά σε όποιες μέρες και ώρες επιλέξει ο μαθητής ανάλογα με το πρόγραμμά του.

Σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, ώστε με τη συμμετοχή και του δικού σας παιδιού να διατηρήσουμε τη μουσική μας παράδοση, να προσφέρουμε μουσική παιδεία στα παιδιά και στους νέους μας και να λαμπρύνουμε με τη Φιλαρμονική μας κάθε θρησκευτικό, εθνικό και κοινωνικό γεγονός της πόλης μας. Επιπλέον η ενασχόληση του παιδιού σας με τη μουσική εκτός από τη μεγάλη παιδαγωγική της αξία, μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης.
Πληροφορίες: Φωτεινέας Παναγιώτης, τηλέφωνο 2761301091.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017: Ξεκίνησαν οι προετιμασίες
Επίσκεψη του Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας στο Δήμο Τριφυλίας
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Ανακοίνωση απο την Δημοτική Κοινότητα Φιλιατρών για την χτεσική διακοπή νερού
"12η" και "13η" Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, έτους 2017&q...
ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ: 3 ΚΑΙ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - «ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»
Αποτελέσματα 1ου Αγώνα Δρόμου Φιλιατρών "FILIATRA RUN"
Ευχαριστήριο από τον Δήμο Τριφυλίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial