ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «Let’s do it Greece»

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

4/4/17
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «Let’s do it Greece» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με αθρόα συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός στο Δήμο Πύλου-Νέστορος από μαθητές σχολείων, τοπικούς συλλόγους και κατοίκους της περιοχής.

Στα πλαίσια της δράσης «Lets’s do it Greece» χιλιάδες άνθρωποι, σε όλη την Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν σε κάθε γωνιά της Χώρας την ίδια μέρα προκειμένου να διαδώσουν το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού καθώς και να δώσουν λίγο από το χρόνο τους για να ομορφύνουν την περιοχή τους.


Την Κυριακή το πρωί, συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκαν στις παραλίες της Τοπικής Κοινότητας Μεθώνης, καθάρισαν εξονυχιστικά και απομάκρυναν βαριά αντικείμενα με την βοήθεια μηχανημάτων του Δήμου καθώς επίσης και στην Τοπική Κοινότητα Χαρακοπιού της Δ.Ε Κορώνης, οι μικροί μαθητές έκαναν εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του Νηπιαγωγείου.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης συνεχάρη για μια ακόμη φορά όλους τους συμμετέχοντες στον καθαρισμό της περιοχής μας, δηλώνοντας αισιόδοξος καθώς, όπως ο ίδιος τόνισε, η μεγάλη συμμέτοχη σε τέτοιες ενέργειες δηλώνει πολιτισμό, και θέληση για κοινωνική πρόοδο.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση