Δήμος Τριφυλίας: Ευχαριστήριο μήνυμα για την «ΔΡΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

ΤΟΠΙΚΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
0Shares

14/6/17

Ευχαριστούμε θερμά του συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και με γενναιοδωρία στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης του Δήμου Τριφυλίας και των Συλλόγων της πόλης των Γαργαλιάνων για ένα συμπολίτη μας, που χρειαζόταν τη βοήθεια και τη συμπαράσταση μας, για να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.


Το κόστος της χειρουργικής επέμβασης -22.500,00 ευρώ- στη Γερμανία καλύφθηκε μέσα σε μόλις δύο μέρες και κατατέθηκε απ’ ευθείας στο λογαριασμό της Κλινικής, που ο Γιώργος θα χειρουργηθεί. Με περίσσευμα ψυχής όλων οι κουμπαράδες που είχαν διανεμηθεί στα καταστήματα συγκέντρωσαν 585,00 ευρώ, τα οποία κατατέθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών.

Ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να χαρίσουμε χαμόγελο ελπίδας σ έναν νέο άνθρωπο. Άλλη μια φορά αποδείξαμε τη δύναμη της αλληλεγγύης, της συλλογικότητας και της προσφοράς.

Τα ιατρικά και οικονομικά στοιχεία του φακέλου του ασθενούς καθώς και σχετικά παραστατικά έγγραφα της κατάθεσης θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση