Ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γιώργος Τσώνης ,την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων στην Αθήνα.

15/5/17

Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γιωργος Τσώνης ,την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων στην Αθήνα.Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ.Γιώργο Πατρίκιο,για την ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων , για την υλοποίηση έργων που άπτονται της αρμοδιότητας του .


Μετά συναντήθηκε με την πρόεδρο των ΕΛΤΑ , κ. Φρόσω Σταυράκη,μεσσηνιακής καταγωγής , γιατί στα πλαίσια και τη δράση του Δήμου Μεσσήνης σε ταχύ-σκέψεις και ταχύ-έργα, ήταν απαραίτητη η συνάντηση με την πρόεδρο των Ελληνικών ταχυδρομείων .Μια καλή σκέψη, λογική και επικοινωνιακή θα ήταν να ταξιδέψει η εικόνα του δήμου
Μεσσήνηςδιαμέσου των ΕΛΤΑ σε όλον τον κόσμο .


Επόμενη σημαντική συνάντηση ήταν με το Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Θανο Βούρδα, στον οποίο κατατέθηκε η σκέψη επιβεβλημένης επαναλειτουργίας του δρομολογίου με τρένο Μεσσήνη – Καλαμάτα και αντίστροφα, για λόγους εξυπηρέτησης των πολιτών, των επιχειρηματιών, και των επισκεπτών. Αν τούτο καταστεί δεδομένο, η επέκταση της σιδηροδρομικής γραμμής και του αντιστοίχου δρομολογίου .

Επίσης, ο κ. Δήμαρχος κατέθεσε την πρόταση του, τον προβληματισμό του, για την νομική επίλυση του θέματος που αφορά τη χρήση των λεωφορείων που ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου, να τεθούν στη διάθεσηκαι στην εξυπηρέτηση των πολιτών .Τέλος, η συνεργασία των δύο πλευρών, στη δυνατότητα παραχώρησης χώρων κατά κυριότητα ή χρήση στο Δήμο, από το θεσμικό ιδιοκτήτη που ανήκει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Μεταφορών ,στην περιοχή του σιδηροδρομικούσταθμού Μεσσήνης, για την κατασκευή και λειτουργία χώρων μαζικού αθλητισμού ,πολιτισμού και μαζικών εκδηλώσεων των πολιτών και του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Δήμαρχου με το Γενικό Γραμματέα και μετά το πέρας της , ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την κ. Ρένα Δούρου. Μετά τις φιλοφρονήσεις ανταλλάχθηκαν σκέψεις, προβληματισμοί ,γιατί καθένας γίνεται σοφότερος , διαλογιζόμενος και συνεργαζόμενος με την Περιφερειάρχη Αττικής .

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ 2 ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους της χώρας 2014-2020
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 2017
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήνυμα Δημάρχου Πύλου - Νέστορος για επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Μεσσηνία: Παραλία «Φοινικούντα»
190η ΕΠΕΤΕΙΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ...
Η νέα Διευθύντρια της Αμερικάνικης Σχολής Κλασικών Σπουδών της Αθήνας κ. Jennifer Neills στην Χώρα τ...

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο