Απίστευτο σχόλιο Έλληνα .. σε ποστ του Πάουλο Κοέλιο!!!

ΔΙΑΦΟΡΑ

30/1/17

Από τη μία, υπάρχει ο Πάουλο Κοέλιο, ο πολυβραβευμένος νοβελίστας από τη Βραζιλία. Από την άλλη, υπάρχει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, διάσημος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Και τέλος, υπάρχει το facebook και η ελληνική εφευρετικότητα στα σχόλια.

Αυτό συνέβη όταν ο 69χρονος συγγραφέας πόσταρε το εξής μήνυμα στην επίσημη σελίδα του στο facebook: «Για να καταφέρεις να ακολουθήσεις τα όνειρά σου, πρέπει να έχεις το θάρρος να γίνεις μισητός».

Σε αυτό το στάτους με πάνω από 170.000 reactions και 36.000 shares, ένα από τα 1.700 σχόλια ήταν ελληνικό. Και αφορούσε στη… σύγκριση με τα όσα είχε πει κατά καιρούς ο Σαλπιγγίδης, σχετικά με τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ένας -πιθανότατα- φίλος του «δικεφάλου του βορρά», «απάντησε» στον Κοέλιο με το εξής μήνυμα: «Τα ίδια έλεγε και ο Σαλπιγγίδης μάστορα, αλλά στο τέλος έμεινε χωρίς ομάδα και τώρα παρακαλάει να παίξει σε καμιά Γ’ Εθνική, να πούμε».

Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη… τοποθέτηση προκάλεσε αποθεωτικά σχόλια από άλλους Έλληνες που ακολουθούσαν τον Κοέλιο, με συνέπεια το παρακάτω αποτέλεσμα:

0Shares

Αφήστε μια απάντηση