Ανακοίνωση για το ΓΕΛ Φιλιατρών στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Αυτή την στιγμή διαπράττεται ένα αποτρόπαιο έγκλημα κατά του σχολικού ποδοσφαίρου και του αγωνιστικού ιδεώδες.

Στον ημιτελικό του σχολικού πρωταθλήματος μεταξύ του Λυκείου Φιλιατρών και του Λυκείου Πύλου διαπράχθηκαν άπειρες παραβάσεις.

Τα παιδιά των Φιλιατρών που στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι και παίκτες της Εράνης δέχτηκαν να εξυπηρετήσουν την ομάδα της Πύλου και στην ημερομηνία αλλά και στην έδρα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε κατά παράβαση χωρίς επίσημη διαιτησία με βοηθούς εναν Αρμένιο εργατη γης και τον κ. Τσάτσο ( ποδοσφαιριστή της Πυλου) ο οποίος χαρακτήρισε τα παιδιά των Φιλιατρών μπασταρδα. Λυπούμαστε πολύ για την παρέμβαση υπερ της Πύλου του κ. Κακαλετρη, ο οποίος λόγω της θέσης του θα έπρεπε να προστατέψει το σχολικό πρωτάθλημα. Απο την αρχή αποκλείστηκε βασικός ποδοσφαιριστής των Φιλιατρών γιατί δεν είχε ταυτότητα ενώ διαθέτει δελτίο .

Στην συνέχεια και ενώ τα Φιλιατρά προηγούνται αποβάλλεται παίκτης των Φιλιατρών χωρίς αυτός που εκτελούσε χρέη διαιτητή να διαθέτει κάρτες .

Μετά από αυτά υπήρξαν διαμαρτυρίες από τα παιδιά των Φιλιατρών και ο αγώνας σταμάτησε.

Ενώ η τελευταια σκηνη λήξης παίχτηκε με τον 《ΔΙΑΙΤΗΤΗ》, ο οποιος δεν ηταν ορισμένος και δεν διεθεται ταυτότητα, να κρατά τον αρχηγό του Λυκείου Φιλιατρών και να μην τον αφηνει να φύγει αν δεν υπογράψει το φυλλο αγώνα . Ο αρχηγός οπως είναι φυσικό αποχώρησε χωρίς υπογραφή.

Λυπούμαστε πάρα πολύ για την κατάντια ορισμένων υπεύθυνων, οι οποίοι με κάθε τρόπο σκοτώνουν το αγωνιστικό ιδεώδες νέων παιδιών.
Ερανη φιλιατρων

0Shares

Αφήστε μια απάντηση