Άρχισε η προετοιμασία για το ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Η προετοιμασία για το ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ έχει αρχίσει!
Η Οργανωτική Επιτροπή του Φιλιατρινού Καρναβαλιού και οι τοπικοί σύλλογοι έχουν συναντηθεί για την προετοιμασία και το συντονισμό του φετινού καρναβαλιού. Η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών θα γίνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 18 Φεβρουαρίου 2018, στις 3:00 μμ, στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών με καρναβαλιστές από τα Φιλιατρά και τις γειτονικές πόλεις.

Το φετινό ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το Δήμο Τριφυλίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Τριφυλίας και την Καρναβαλική Επιτροπή.

Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Τριφύλιους όχι μόνο να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση αλλά να μεταμφιεστούν και να συμμετέχουν σ` αυτήν. Στις τρεις καλύτερες συμμετοχές, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα δοθούν χρηματικά βραβεία. Επίσης σε κάθε ομάδα δεκαπέντε ατόμων και πάνω που θα λάβει μέρος, η Καρναβαλική Επιτροπή θα δώσει εκατό ευρώ για να αντιμετωπίσει μέρος των εξόδων της συμμετοχής της.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών. Πληροφορίες μπορείτε να παίρνετε από τον κύριο Χαράλαμπο Καναλουπίτη (τηλέφωνο 6945414223) και την κυρία Παντελάκη Βιβή (τηλέφωνο 6972297936).

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα του ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ από το facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/profile.php?id=100011435706656. Στη σελίδα, εκτός από τα νέα υπάρχουν φωτογραφίες και video από τις παλιές καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Εκ μέρους της Επιτροπής του Φιλιατρινού Καρναβαλιού
Χαράλαμπος Καναλουπίτης
Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Ε. Φιλιατρών

Please follow and like us:

σχετικές αναρτήσεις:

Τα Φιλιατρά – ΑΦΙΕΡΩΜΑ – ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ – Από τον Γιώργο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Τα Φιλιατρά – ΑΦΙΕΡΩΜΑ – ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ – Από τον Γιώργο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στις 22 Δεκεμβρίου 2016 στο ΚΕΦΙΑΠ (ΚΑΦΚΑ) ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, έτους 2017
ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ 2 ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Αυτή η φωτογραφία των συζύγων των ηγετών του ΝΑΤΟ προκάλεσε χαμό
Α.Ο.Φ. Συμμετέχουμε στην ενημέρωση και εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Τριφυλ...
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 77ης ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο